Voel je Wel Lokaal platform om zorgvragers en zorgaanbieders met elkaar te verbinden

wordpress-website-voel-je-wel-leidschendam2

Over Voel je Wel

Voel je Wel staat voor verbetering van gezondheid en welzijn. Ze doen dit door zorgvragers en zorgaanbieders met elkaar te verbinden middels een digitaal platform en fysieke locatie in Leidschendam-Voorburg.

Belangrijkste vragen Voel je Wel

Modern, professioneel platform, dat goed functioneert op alle devices

Geen traditionele zorguitstraling, zonder zweverig te worden

Eenvoudig te gebruiken zorgzoeker

Makkelijk te beheren profielen en nieuwsberichten door deelnemers aan platform

Ontwikkeling Wordpress website met inloggedeelte voor deelnemers

Hoewel de website van Voel je Wel een aantal zeer specifieke functionaliteiten bevat, hebben we er in overleg voor gekozen om dit op zo’n manier te ontwikkelen dat we enkel gebruik hoefden te maken van reeds bestaande plug-ins. Hierdoor bespaarden we ontwikkeltijd en kosten. De website is zo ontwikkeld dat deelnemers van Voel je Wel een eigen, versimpeld inloggedeelte hebben, waarin zij zeer eenvoudig zelf hun profiel en activiteiten bij kunnen houden.

 • Zoekfunctie

  Voor bezoekers van de site moet het eenvoudig zijn de juiste zorgaanbieder te vinden. Daarbij moet het mogelijk zijn om vanuit verschillende startpunten te zoeken. Veel gebruikers zoeken met mobiel of tablet, daarom moet de site ook goed zichtbaar zijn op deze apparaten.

  Met behulp van een op maat ontwikkeld type artikel in Wordpress, kunnen verschillende eigenschappen toegewezen worden aan een tekst. Hierdoor is het mogelijk het juiste aanbod eenvoudig terug te vinden.

 • Inlog zorgaanbieders

  Met een groot aantal aangesloten zorgaanbieders, is het actueel houden van de inhoud van de site veel werk. In plaats van dit centraal te verzorgen is de wens dat aangesloten zorgaanbieders makkelijk zelf hun informatie bij kunnen werken en nieuwsberichten kunnen plaatsen.

  Dankzij een eenvoudig inloggedeelte met beperkte functionaliteiten is het voor aangesloten zorgaanbieders mogelijk zelf hun informatie bij te werken. Met een eenvoudig formulier kan er bijvoorbeeld een nieuwsbericht worden geplaatst.

 • Koppeling nieuwsbrief

  Het maken van een nieuwsbrief kan veel werk zijn. Vanuit Voel je Wel was er de wens om nieuwsberichten, die door zorgaanbieders zelf worden geplaatst, makkelijk in een nieuwsbrief op te nemen.

  We hebben een koppeling gemaakt tussen de website en het programma voor nieuwsbrieven. Daarmee hebben we het mogelijk gemaakt om nieuwsberichten automatisch op te nemen in nieuwsbrieven.

Proces

Na uitgebreid te hebben gesproken over de doelstellingen en structuur van de website, hebben we, op basis van een aantal standaardmodules met Wordpress een website ontwikkeld.

Te bekijken op

www.voeljewel.nl

Wij verzorgden

Website ontwikkeling
Website onderhoud

Meer weten?

Wilt u zelf een nieuwe website en spreekt de website voor Voel je Wel u aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact met mij op