Superli Cosmetica Ambachtelijk geproduceerde kappersproducten

Over Superli

Superli is een Nederlands familiebedrijf en produceert al 80 jaar met grote zorg een mooi assortiment aan haarverzorgingsproducten voor mannen en vrouwen. Deze producten worden voornamelijk aan kappers verkocht.

Belangrijkste vragen Superli

Actief plaatsen van social mediaberichten

Sfeer website aan laten sluiten op productlijn

Webshop met inloggedeelte

Wordpress website met WooCommerce webshop

Om de productlijnen van Superli te presenteren is een aantrekkelijke website is ontwikkeld met veel beeldmateriaal. Naast het presenteren van de diverse productlijnen van Superli is een inloggedeelte voor kappers, waar kappers de Superli producten direct kunnen bestellen. Dit webshop gedeelte is ontwikkeld met behulp van WooCommerce webshop software.

 • Fotografie

  De ontwikkeling van een nieuwe lijn van producten was aanleiding voor het vernieuwen van de bestaande website. Om deze producten zo mooi mogelijk te laten zien, hebben wij nieuwe productfoto’s verzorgd.

  Deze foto’s worden gebruikt voor de website, maar ook ingezet op social media.

 • Social Media

  Superli maakt gebruik van het social media pakket van Rose Online Concepts. Dit pakket houdt in dat wij voor een vast bedrag samen met de klant een contentkalender opstellen, blogberichten en social mediaberichten maken en plaatsen en een nieuwsbrief verzorgen.

 • Webshop

  Superli wil hun klanten graag de mogelijkheid bieden te bestellen via een webshop.

  We hebben een eenvoudige WooCommerce-webshop op de site geplaatst, met frisse productfoto’s.

Proces

Superli is een dynamisch, innovatief bedrijf, dat vraagt om een website die daarmee meebeweegt. Om deze reden hebben we een vast aantal uren per maand met elkaar afgesproken, om de site continue te laten mee-ontwikkelen met de laatste ontwikkelingen. 

Te bekijken op

superli.nl

Wij verzorgden

Website ontwikkeling
Website onderhoud
Website content
Online promotie
Foto & Video

Meer weten?

Heeft u zelf behoefte aan een nieuwe website en spreekt de website van Amsterdam Boothuur u aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact met mij op