Lang leve thuis Informatieplatform over langer zelfstandig thuis wonen in de Hoeksche Waard

Over Lang leve thuis

Onder de noemer ‘Lang Leve Thuis’ creeërt de gemeente Hoeksche Waard bewustwording onder de bevolking over de mogelijkheden van langer zelfstandig thuis wonen. Hiermee stimuleert de gemeente bewoners om hun huis aan te passen, zodat zij er langer kunnen blijven wonen.

Belangrijkste vragen Lang leve thuis

Activiteitenagenda

Google Maps kaart met markers

Online kennistest

Wordpress website 

We hebben een Wordpress website ontwikkeld, die makkelijk te onderhouden en uit te breiden is. De website bestaat uit meerdere pagina’s, met informatie over de campagne, informatiepagina’s voor huiseigenaren en huurders en inspiratiecases. Als bijzondere functionaliteiten worden een online kennistoets, een agenda en een Google Maps kaartje met afhaallocaties toegevoegd.

 • Google Maps Kaartje

  Op verschillende locaties zijn informatiefolders over langer zelfstandig thuiswonen op te halen.

  De locaties verschijnen op het kaartje met een marker, gebaseerd op het logo van de campagne. Wanneer er op de marker geklikt wordt, verschijnt het adres.

 • Kennistest

  Om de bezoekers van de site bewust te maken van wat er nodig is om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen, is er een kennistest ontwikkeld. Bezoekers kunnen deze vrijblijvend invullen.

  Na invullen van de test worden direct de antwoorden getoond, met een korte uitleg.

  In de kwartaalrapportage geven we door hoe vaak de kennistest is ingevuld en met welke antwoorden.

 • Activiteitenagenda

  Op verschillende pagina’s is met behulp van een layout-part een beknopte versie van de activiteitenagenda geïntegreerd.

  Via de knop zijn alle geplande activiteiten te bekijken.

 • Rapportage

  Ieder kwartaal verzorgen wij voor Lang Leve Thuis een online analyse. Deze wordt in een rapport gepresenteerd.

  Met deze analyse wordt het gebruik en bezoek van de website inzichtelijk gemaakt. Met deze kennis kan online promotie zo effectief mogelijk worden ingezet.

Proces

Op de site van Lang Leve Thuis wordt informatie gegeven die te maken heeft met wetgeving, subsidies en ontwikkelingen. De gemeente wil haar bewoners graag van het laatste nieuws op de hoogte houden. Daarom is het belangrijk dat de site makkelijk aan te passen is. Lang Leve Thuis heeft hiervoor een strippenkaart bij ons aangekocht. Op deze manier blijven de kosten beheersbaar.

Te bekijken op

langlevethuis.info

Wij verzorgden

Website ontwikkeling
Website onderhoud
Website content

Meer weten?

Heeft u zelf behoefte aan een nieuwe website en spreekt de website van Amsterdam Boothuur u aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact met mij op