Dapperbuurt Dapper, durven, doen

Over Dapperdurvendoen.nl

Gemeente Amsterdam en woningcorporaties De Key en Ymere werken gezamenlijk aan het optimaliseren van het winkelgebied in de Dapperbuurt. Bedrijfspanden worden opgeknapt en wanneer er een huurder vertrekt wordt er een nieuwe passende invulling gezocht. Het uiteindelijke doel is een bijdrage te leveren aan een toekomstbestendige en aantrekkelijke Dapperbuurt, waar het prettig is om te wonen, winkelen, te werken en te verblijven.

Belangrijkste vragen dapperdurvendoen.nl

Hoe kan ik op een eenvoudige en aantrekkelijke wijze informatie presenteren?

Hoe kan ik via de website in contact komen met ondernemers die zich mogelijk in het gebied willen vestigen?

Hoe ontwikkelen we een website met een unieke uitstraling?

Responsive Wordpress website met op-maat ontwerp

Dapperdurvendoen.nl is een “one pager” website, ontwikkeld in Wordpress. De wens van de Dapperbuurt in Amsterdam is een website waarop nieuwe ondernemers informatie kunnen vinden met een belangrijke plaats voor het ambitiedocument. Door middel van een contactformulier moet het voor ondernemers mogelijk zijn om aan te geven dat zij interesse hebben om zich te vestigen in dit gebied. 

  • Uniek ontwerp

    De website moest een aansprekende, unieke uitstraling hebben.

    Het ontwerp is ontwikkeld en aangeleverd door een designbureau. Dit ontwerp is vertaald naar een website met op-maat ontwerp die goed werkt op alle apparaten.

  • Contactformulier

    Om ondernemers contact op te laten nemen is een contactformulier toegevoegd aan de website.

    Met dit contactformulier kunnen ondernemers aangeven interesse te hebben in ondernemen in de Dapperbuurt. Hierbij is rekening gehouden met de huidige AVG wetgeving.

Te bekijken op

www.dapperdurvendoen.nl

Wij verzorgden

Website ontwikkeling
Website onderhoud

Meer weten?

Heeft u zelf behoefte aan een nieuwe website en spreekt de website van Balieplus u aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact met mij op