Skip to content

buro deliefde Coaching in persoonlijke transformatie & relatietherapie

buro deliefde

Rose Online Concepts aarzelde niet om die extra stap te zetten om mijn website technisch goed te laten werken en tegelijk visueel te laten aansluiten bij wie ik ben en wat ik doe. Dat was af en toe een uitdaging maar is fantastisch gelukt. Ik ben er erg blij mee.

Merlijn Kooyker, eigenaar buro deliefde

Over buro deliefde

Bij buro deliefde vind je een veilige en inspirerende ruimte om op zoek te gaan naar je eigen antwoorden op belangrijke vragen.
Ervaringsgerichte, betrokken en gestructureerde begeleiding. Met aandacht voor zowel de emotionele, fysieke, mentale als de spirituele dimensie van ons bestaan.

Belangrijkste vragen buro deliefde

Site met een uitstraling die past bij buro deliefde

Een logische website-structuur

Advies op het gebied van online vindbaarheid

Proces

Allereerst hebben we de techniek en structuur van de website geanalyseerd. De technische optimalisaties die we na deze analyse hebben voorgesteld, hebben we daarna doorgevoerd. In verschillende strategiesessies met buro deliefde hebben we bepaald wat de vervolgstappen op het gebied van online vindbaarheid en het doel van de site is. 

bdl-logo

Te bekijken op

Meer weten?

Wilt u zelf een nieuwe website en spreekt de website voor Voel je Wel u aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact met mij op