Balieplus De serviceorganisatie voor advocaten en notarissen

Over Balieplus

Balieplus is een serviceorganisatie voor advocaten en notarissen. Voor Balieplus staat het ontzorgen van advocaten en notarissen centraal. Door te ondersteunen zorgt Balieplus dat deze experts zich kunnen richten op de kern van hun werk.

Belangrijkste vragen Balieplus

Hoe spreek ik met mijn website meerdere doelgroepen aan?

Hoe blijf ik optimaal vindbaar voor verschillende doelgroepen?

Welke oplossing geeft Balieplus het meeste flexibiliteit richting de toekomst zonder dat dit ten koste gaat van eenvoudig onderhoud?

Responsive Wordpress websites met maatwerk plug-in

De wens van Balieplus is een flexibele website die eenvoudig zelf te onderhouden is. Door de opsplitsing in losse websites voor verschillende doelgroepen, hebben wij, met behulp van een op maat plug-in, een workflow ontwikkeld, waarmee eenvoudig berichten op verschillende sites geplaatst en aangepast kunnen worden.
Naast de aparte websites voor advocaten en notarissen hebben wij een vacaturebank voor Balieplus ontwikkeld.

 • Wordpress vacaturebank

  Op verzoek van Balieplus hebben wij een online vacaturebank voor advocaten, notarissen en ondersteunend personeel ontwikkeld.

  Op de vacaturebank kunnen organisaties een vacature aanmelden, welke direct klaargezet wordt om te publiceren. Dankzij de uitgebreide filteroptie, is het voor een bezoeker eenvoudig de passende vacatures te vinden.

 • Op maat synchronisatie plug-in

  Omdat Balieplus diverse subsites heeft, gericht op verschillende doelgroepen, scheelt het veel werk als een bericht van de ene site, makkelijk klaargezet kan worden op site voor een andere doelgroep.

  Hiervoor hebben wij een synchronisatie plug-in ontwikkeld, die het mogelijk maakt om met een druk op de knop de inhoud van een artikel, inclusief afbeeldingen en bijlagen over te zetten naar een andere site.

 • Uitgebreide filter

  Balieplus heeft een breed aanbod van producten voor advocaten en notarissen. Om snel het juiste aanbod te kunnen vinden, is het belangrijk dat dit aanbod goed filterbaar is.

  Door de reeds aanwezige filtermogelijkheid van Wordpress aan te passen en uit te breiden, is het nu mogelijk om meerdere filters tegelijk te gebruiken.

Proces

Voor de ontwikkeling van de website hebben wij samengewerkt met Balieplus, een tekstschrijver en het vaste ontwerpbureau van Balieplus.

Te bekijken op

www.balieplus.nl

Wij verzorgden

Website ontwikkeling
Website onderhoud

Meer weten?

Heeft u zelf behoefte aan een nieuwe website en spreekt de website van Balieplus u aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact met mij op