Amsterdam Boothuur Verhuurder van luxe boten, sloepen en salonboten in Amsterdam

Over Amsterdam Boothuur

Amsterdam Boothuur verhuurt verschillende luxe boten met schipper in Amsterdam. Van open sloepen tot een traditionele salonboten. Amsterdam Boothuur richt zich op zakelijke klanten, bezoekers uit Nederland en toeristen uit het buitenland.

Belangrijkste vragen Amsterdam Boothuur

Verbeteren vindbaarheid in zoekmachines

Verbeteren conversies op website

Website in lijn brengen met uitbreidend aanbod

Responsive Wordpress websites en optimalisatie

De website van Amsterdam Boothuur is gebouwd in Wordpress, waarna wij deze uitgebreid geoptimaliseerd hebben. Hierdoor is de website goed vindbaar en laadt deze snel. Door middel van een zoekwoordanalyse, aandacht voor de paginastructuur en on page zoekmachine optimalisatie, is ook de inhoud van de website zoekmachinevriendelijk gemaakt. Naast de website gericht op de Nederlandse markt, is er ook een website voor Engelstalige bezoekers.

 • Optimaliseren vindbaarheid

  Voor Amsterdam Boothuur is het belangrijk online goed gevonden te kunnen worden, met name via zoekmachines als Google. Hierdoor gaat er veel aandacht naar het verbeteren van de vindbaarheid van de website.

  Door verschillende verbeteringen aan sitestructuur, techniek en pagina-inhoud werken wij actief aan het verbeteren van de vindbaarheid van de website.

 • Fotografie

  Veel bezoekers aan Amsterdam maken maar een keer een rondvaart. Deze bezoekers moeten zich online dus goed kunnen oriënteren op welke boot het beste bij hun wensen past.

  Tijdens een fotoshoot op het water hebben we beide sloepen in actie vastgelegd. Deze foto’s zijn gebruikt op de website, websites van partners en op de social media kanalen van Amsterdam Boothuur.

 • Uitgebreid boekingsformulier

  Amsterdam Boothuur krijgt veel aanvragen voor het huren van een sloep. Om deze aanvragen zo goed mogelijk te kunnen verwerken, is het belangrijk dat de boeking de juiste informatie bevat.

  Hiervoor hebben we een uitgebreid boekingsformulier ontwikkeld, met conditionele velden. De gebruiker krijgt hierdoor alleen vragen te zien die voor hem relevant zijn.

Proces

De constante ontwikkeling van Amsterdam Boothuur vraagt om een website die continu meebeweegt met de ontwikkeling van het bedrijf. Om deze reden wordt de site continue aangepast en verbeterd op het gebied van SEO, content en techniek.

Te bekijken op

amsterdamboothuur.nl

Wij verzorgden

Website ontwikkeling
Website onderhoud
Website optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie
Website content
Online promotie
Foto & Video

Meer weten?

Heeft u zelf behoefte aan een nieuwe website en spreekt de website van Amsterdam Boothuur u aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact met mij op