Skip to content

Amsterdam Boothuur Verhuurder van luxe boten, sloepen en salonboten in Amsterdam

Amsterdam Boothuur

Over Amsterdam Boothuur

Amsterdam Boothuur verhuurt verschillende luxe boten met schipper in Amsterdam. Van open sloepen tot een traditionele salonboten. Amsterdam Boothuur richt zich op zakelijke klanten, bezoekers uit Nederland en toeristen uit het buitenland.

Belangrijkste vragen Amsterdam Boothuur

Verbeteren vindbaarheid in zoekmachines

Verbeteren conversies op website

Website in lijn brengen met uitbreidend aanbod

Responsive Wordpress websites en optimalisatie

De website van Amsterdam Boothuur is gebouwd in Wordpress, waarna wij deze uitgebreid geoptimaliseerd hebben. Hierdoor is de website goed vindbaar en laadt deze snel. Door middel van een zoekwoordanalyse, aandacht voor de paginastructuur en on page zoekmachine optimalisatie, is ook de inhoud van de website zoekmachinevriendelijk gemaakt. Naast de website gericht op de Nederlandse markt, is er ook een website voor Engelstalige bezoekers.

Proces

De constante ontwikkeling van Amsterdam Boothuur vraagt om een website die continu meebeweegt met de ontwikkeling van het bedrijf. Om deze reden wordt de site continue aangepast en verbeterd op het gebied van SEO, content en techniek.

Amsterdam Boothuur

Te bekijken op

Meer weten?

Heeft u zelf behoefte aan een nieuwe website en spreekt de website van Amsterdam Boothuur u aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact met mij op