Aandevliet.nl De activiteitenagenda van Leidschendam-Voorburg

Over aandevliet.nl

Met aandevliet.nl wil gemeente Leidschendam-Voorburg inwoners en andere geĆÆnteresseerden een aantrekkelijk en compleet overzicht bieden van alle activiteiten die binnen de gemeente georganiseerd worden.

Belangrijkste vragen aandevliet.nl

Maak een aantrekkelijk ogende website

De activiteiten moeten overzichtelijk gepresenteerd worden en makkelijk te filteren zijn

Het moet eenvoudig zijn om zelf activiteiten aan te melden

De inhoud van de site moet deelbaar zijn met andere websites

Responsive Wordpress website met op maat plug-in

Voor aandevliet.nl hebben we het open source systeem Wordpress gebruikt. Dit systeem is uitgebreid met een op maat plug-in om de activiteiten te kunnen beheren en uitgebreid te filteren. De website is voorzien van een xml-koppeling om activiteiten van aandevliet.nl te delen op andere websites.

 • Op maat kalenderplug-in

  Gemeente Leidschendam-Voorburg zocht een flexibel en eenvoudig te beheren platform voor het delen van activiteiten binnen de gemeente. De inhoud van de kalender moet makkelijk filterbaar en deelbaar zijn.

  Hiervoor hebben wij een op maat Wordpress kalender plug-in ontwikkeld, waarbij inhoud te filteren is op verschillende onderdelen. Ook is deze gefilterde inhoud makkelijk apart te presenteren en te delen via standaardtechnieken.

 • Aanmeldformulier

  Veel activiteiten binnen de gemeente worden georganiseerd door andere partijen dan de gemeente. Door het eenvoudig te maken voor derden om activiteiten aan te melden is het overzicht makkelijk up to date te houden.

  Door het aanmeldformulier te automatiseren, wordt een ingezonden formulier automatisch omgezet naar een activiteit. De gemeente kan een aanmelding controleren en hier indien gewenst aanpassingen op doen, waarna het met een druk op de knop te publiceren is.

 • Ondersteuning onderhoud

  Regelmatig moet de inhoud van de website geactualiseerd worden. Bijvoorbeeld met het plaatsen van een groot aantal nieuwe activiteiten, of een specifieke landingspagina over een thema.

  Wanneer gewenst ondersteunen we de gemeente met dit inhoudelijke onderhoud. Hierdoor kan de gemeente de nieuwe informatie in gewenste vorm aanleveren, waarna wij zorgen dat dit verwerkt wordt op de website.

Proces

In korte tijd hebben wij samen met Moves Marketing aandevliet.nl ontwikkeld. Na de initiƫle ontwikkeling is de website uitgebreid met een API-koppeling. Wij verzorgen daarnaast de inhoudelijke aanpassingen en het technische onderhoud.

Te bekijken op

www.aandevliet.nl

Wij verzorgden

Website ontwikkeling
Website onderhoud
Website content

Meer weten?

Wilt u zelf een nieuwe website en spreekt de website voor Aandevliet.nl u aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact met mij op