Skip to content

Lokaal betrokken internetbureau uit Leidschendam-Voorburg

Waarom Rose Online Concepts

Rose Online Concepts is opgericht door Rob Beerenfenger en Sebastiaan Huis. Met een achtergrond in respectievelijk techniek en communicatie viel het ons op dat afstemming tussen deze twee gebieden nog wel eens ontbreekt. Met een goede afstemming is veel tijd en geld te besparen. Hieruit is het idee voor de oprichting van Rose Online Concepts ontstaan.

Contact en samenwerking staan binnen Rose Online Concepts centraal. Wij gaan graag samen met u op zoek naar de beste online oplossing voor uw organisatie.

Werkwijze

Voor de ontwikkeling van uw website of applicatie is meer nodig dan alleen technische kennis. Het is belangrijk dat we goed onderzoeken wat het beste past bij uw organisatie.

Met onze achtergrond in zowel techniek als communicatie bieden wij u het beste uit beide werelden. We houden rekening met het gehele proces: van meedenken over het doel van uw online communicatie, het benodigde budget of promotie, tot een uitstekende technische ontwikkeling. Wij willen voor u het optimale halen uit uw online kansen.

Dát is onze ambitie.

Over Rose Online Concepts

Sebastiaan Huis

Sebastiaan heeft een achtergrond in de communicatie als Adviseur Online bij een PR-bureau. Hierdoor heeft hij ervaring op het gebied van communicatieadvies en het ontwikkelen van online middelen, van website tot facebookcampagne.

Over Rose Online Concepts

Rob Beerenfenger

Met jarenlange ervaring op gebied van software-ontwikkeling is Rob de perfecte sparring partner voor uw technische vraagstukken.