Skip to content

Een website die goed vindbaar is

Een goed vindbare website

Alleen een goede website is niet genoeg. Een website is waardevol wanneer deze bezocht wordt en goed gevonden kan worden. Het werven van bezoekers kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met (online) reclame, nieuwsbrieven of de inzet van social media. Eén van de belangrijkste invloeden is de vindbaarheid in zoekmachines. Google is veruit de meest gebruikte website van Nederland. Nieuwe bezoekers zullen uw site sneller bezoeken als Google deze goed weet te vinden.

WIJ WERKEN ONDER ANDERE MET DE VOLGENDE TECHNIEKEN EN SYSTEMEN

SEO: een dynamisch proces

Zoekmachineoptimalisatie, of search engine optimalisation (SEO) is een dynamisch proces. Zoektermen en hardware ontwikkelen zich. Daarnaast optimaliseren zoekmachines zoals Google de manier waarop ze de volgorde van zoekresultaten bepalen continu. Dit vraagt om een solide aanpak, die gericht is op meer dan alleen de zoektermen.

Lokaal goed vindbaar zijn

Voor een kleine, lokale ondernemer lijkt het soms onmogelijk te concurreren met ‘de grote jongens’. Gelukkig wordt locatie meegewogen bij het weergeven van zoekresultaten. Hierdoor is zoekmachineoptimalisatie ook voor kleine, lokaal opererende ondernemers zeer waardevol.

Doorlopend proces

Wanneer u begint met het optimaliseren van uw website duurt het enige tijd voor het resultaat in de zoekmachine zichtbaar is. Door de continue ontwikkeling van zoekmachines, blijft het optimaliseren van uw site om aandacht vragen. Wanneer uw website op de juiste plekken goed vindbaar is in zoekmachines, is het resultaat de inspanning waard.

Zoekmachineoptimalisatie

Amsterdam Boothuur

Voor een uitgebreid aanbod aan boten voor verhuur en rondvaarten

WIJ OPTIMALISEREN ONDER ANDERE

Links
Pagina URL's
Sitestructuur
Zoekwoorden
Snelheid
Tekst
Alt & meta tags
Rich snippets

Meer weten?

Wilt u goed vindbaar zijn in zoekmachines en wilt u weten wat u daaraan kunt doen? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden graag met u!

Neem contact met mij op