Skip to content

Een website die optimaal presteert

Uw website in topstaat

Naast een goed uiterlijk en juiste inhoud, zijn er achter de schermen factoren die bepalend zijn voor het succes van een website.

Wist u bijvoorbeeld dat met twee seconde extra laadtijd van uw website, 50% van de bezoekers weg klikt? Of dat u met een seconde extra laadtijd 12% conversie kan mislopen? Snelheid is slechts één voorbeeld van de factoren die achter de schermen van invloed zijn op het succes van uw website. Wilt u dus serieus aan de slag? Wij helpen u graag al deze onderdelen van uw website goed op orde te maken.

WIJ WERKEN ONDER ANDERE MET DE VOLGENDE TECHNIEKEN EN SYSTEMEN

Website optimalisatie
Website optimalisatie
Website optimalisatie
Website optimalisatie

Hoe scoort uw website momenteel?

Om te weten wat er mogelijk is aan optimalisatie brengen we eerst de huidige staat van uw website in beeld. Dit doen we in een optimalisatierapport. Hierin geven wij u een compleet beeld van de staat van uw website, online communicatiekanalen en vindbaarheid.

Website optimaliseren

Bij het optimaliseren van uw website maken wij onderscheid tussen quick wins, eenmalige verbeterpunten en punten die structurele aandacht vragen. Wij maken voor u concreet wat de prioriteiten voor verbeteringen zijn. Wilt u de online vindbaarheid van uw organisatie verbeteren? Bekijk dan ook eens onze pagina over zoekmachineoptimalisatie.

Website optimalisatie

Amsterdam Boothuur

Voor een uitgebreid aanbod aan boten voor verhuur en rondvaarten

WIJ OPTIMALISEREN ONDER ANDERE

Afbeeldingen
Database
Server instellingen
Site configuratie
Transmissie
Compressie
CDN
Caching

Meer weten?

Wilt u onderzoeken wat er verbeterd kan worden aan uw website? We bespreken graag de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact met mij op