Skip to content

Een website die veilig en technisch up to date is

Een veilige en goed onderhouden website

De digitale wereld is constant in ontwikkeling. Er zijn regelmatig updates voor browsers, beveiligingslekken worden gevonden en gedicht en ondersteunende techniek van websites wordt regelmatig vernieuwd.

Om uw website zo veilig en goed mogelijk te laten functioneren, is onderhoud van de onderliggende technieken essentieel. Ook is het belangrijk voorbereid te zijn, mocht er onverhoopt toch iets misgaan met uw website, zodat het probleem snel te verhelpen is.

Onderhoudspakket website

Voor het onderhoud van uw website bieden wij een onderhoudspakket. Hiermee verzorgen wij voor u:

  • ieder kwartaal een update naar de nieuwste versie van het systeem, het thema en de plug-ins van de website;
  • dat updates voor kritische veiligheidslekken zo snel mogelijk worden doorgevoerd, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt;
  • een dagelijkse back-up;
  • monitoring van de beschikbaarheid van de site, zodat bij storing snel gehandeld kan worden;
  • extra beveiliging tegen hack pogingen;
  • monitoring van hack pogingen op website;

Inhoudelijk onderhoud

Naast het technisch onderhoud, kunnen wij ondersteunen bij het actueel houden van de inhoud van uw website: van meedenken over aanpassingen en het schrijven van teksten tot het doorvoeren van aangeleverde wijzigingen. Afhankelijk van uw wensen werken wij op uurbasis, met een strippenkaart of met een onderhoudsabonnement.

Website onderhoud

Aandevliet.nl

Dé activiteiten agenda van Leidschendam-Voorburg

MET EEN ONDERHOUDSPAKKET VERZORGEN WIJ

Updates
Monitoring
Backups
Extra beveiliging

Uw website gehackt of niet meer werkend?

Het komt voor dat websites niet meer goed werken of gehackt worden. In dat geval is het belangrijk dat er zo snel mogelijk actie op ondernomen wordt. Uw website kan namelijk gebruikt worden om hackpogingen te verspreiden en uw opgebouwde waarde in zoekmachines zal snel verloren gaan. Wij kunnen u adviseren en ondersteunen bij het herstellen van uw website.

Neem contact met mij op