Skip to content

Inzicht in uw online aanwezigheid

Weten hoe uw online communicatie en website presteren

Met ons online optimalisatierapport brengen wij de staat van uw website, eigen online profielen en kanalen en online vindbaarheid van uw bedrijf in beeld. In het rapport krijgt u een duidelijk overzicht van de huidige staat en doen wij aanbevelingen om uw online communicatie te verbeteren.

Website

We controleren of uw website technisch nog up-to-date is, of de websitestructuur logisch en SEO vriendelijk is en of de inhoud gericht is op vindbaarheid en conversie.

 

Eigen online kanalen

Er zijn veel online kanalen waarop u actief kunt zijn. Naast een website, kunt u actief zijn op social media of zijn uw adresgegevens te vinden in verschillende bedrijvenregisters. Een goede, consistente invulling van deze kanalen en profielen is van groot belang voor uw vindbaarheid en online betrouwbaarheid.

Online vindbaarheid

Wat zijn belangrijke zoektermen voor uw organisatie? Hoe scoort u op dit moment op deze zoekwoorden en wat is uw belangrijkste concurrentie? Dankzij onze rapportage heeft u goed in beeld hoe goed uw organisatie vindbaar is op internet.

Optimalisatierapport

Amsterdam Boothuur

Voor een uitgebreid aanbod aan boten voor verhuur en rondvaarten

WIJ ONDERZOEKEN ONDER ANDERE

Social media
Site structuur
Snelheid
Zoektermen
Vindbaarheid
Lokaal vindbaar
Uitstraling
Veiligheid

Meer weten?

Wilt u weten hoe uw bedrijf er online voor staat? Maak dan een afspraak om vrijblijvend kennis te maken. Wij lichten graag de inhoud van ons optimalisatierapport verder toe.

Neem contact met mij op