Skip to content

Een website die past bij uw ambities

Solide technische basis

Voor het ontwikkelen van websites maken wij gebruik van systemen en technieken die hun kracht hebben bewezen. Afhankelijk van uw wensen, kiezen we het systeem dat het beste bij uw website past. Wij maken voor u een website die aansluit bij uw ambities en die voorbereid is op toekomstige ontwikkelingen.

WIJ WERKEN ONDER ANDERE MET DE VOLGENDE TECHNIEKEN EN SYSTEMEN

Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken

Eenvoudig beheer

Beheer uw website eenvoudig zelf vanuit het dashboard. Voeg nieuwe berichten toe, pas pagina’s aan of verander de inhoud van het menu. Wilt u geen omkijken hebben naar uw website? Dan verzorgen wij het beheer graag voor u.

Eenvoudig te beheren Wordpress Dashboard

Flexibel en toekomstgericht

De technieken en mogelijkheden in de digitale wereld veranderen snel. Hiermee veranderen ook de mogelijkheden en wensen vanuit uw organisatie. Wij werken met systemen waarmee het toevoegen van nieuwe functionaliteiten eenvoudig mogelijk is.

Website laten maken

Balieplus

Helpt advocaten en notarissen efficiënt te ondernemen.

WIJ ONTWIKKELEN ONDER ANDERE DE VOLGENDE FUNCTIONALITEITEN

Social media
Meertaligheid
Formulieren
Agenda
Google maps
Ledengedeelte
Nieuwsmodule
Koppelingen

Meer weten?

Is uw website toe aan vernieuwing en wilt u hier over van gedachte wisselen? Maak dan een afspraak om vrijblijvend kennis te maken. Wij horen graag meer over uw organisatie en ambities en onderzoeken graag met u wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact met mij op