Skip to content

Een veilige webshop afgestemd op uw bedrijf

Veilig en eenvoudig een webshop laten maken

Wanneer u een webshop wilt beginnen, is het belangrijk dat deze goed en veilig wordt opgezet. Configuratie en het toevoegen van producten moet niet teveel tijd kosten. Wij kiezen het webshopsysteem dat het beste bij uw wensen past. Wij kunnen de webshop volledig voor u configureren en inrichten; van shop met enkele producten tot een webwinkel met uitgebreid assortiment en filtermogelijkheden. Is uw huidige webshop toe aan vernieuwing? Wij bespreken graag met u hoe dit aangepakt kan worden.

Naast het verzorgen van de techniek, kunnen wij u ondersteunen met de ontwikkeling van de teksten, foto’s, video’s en promotie. Zo heeft u één partij die u helpt het optimale resultaat uit uw online verkoop te halen.

WIJ WERKEN ONDER ANDERE MET DE VOLGENDE TECHNIEKEN EN SYSTEMEN

Optimale conversie

Een goede webshop wordt makkelijk gevonden door klanten, is gebruiksvriendelijk en zorgt daardoor voor stijgende verkopen. Bij het ontwikkelen van de webshop houden wij rekening met de verschillende factoren die hier aan bijdragen: van sitesnelheid en duidelijke navigatie, tot zoekmachinevriendelijke en conversiegerichte teksten, foto’s en productfilmpjes. Zodra uw webshop online staat monitoren we op basis van bezoekersstatistieken wat er goed functioneert en waar nog verbetering mogelijk is. Zo helpen wij u het optimale resultaat uit uw webshop te halen.

Flexibel en toekomstgericht

De technieken en mogelijkheden in de digitale wereld veranderen snel, hiermee veranderen ook de wensen en eisen aan uw webshop. Wij werken met systemen waarbij het toevoegen van nieuwe functionaliteiten eenvoudig mogelijk is. Zo kunt u een webshop laten maken die past bij uw bedrijf, nu en in de toekomst. 

WIJ VOORZIEN UW WEBSHOP ONDER ANDERE VAN DE VOLGENDE FUNCTIONALITEITEN

Winkelwagen
Betaalmodule
Meertaligheid
Nieuws
Google maps
Formulieren
Wensenlijst
Import / Export

Meer weten?

Wilt u uw webshop laten aanpassen of vernieuwen en wilt u hier eens over van gedachte wisselen? Maak dan een afspraak om vrijblijvend kennis te maken. Wij horen graag meer over uw organisatie en ambities en vertellen meer over onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact met mij op