Een mobiele app met toegevoegde waarde voor uw bedrijf

Een app laten maken?

Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. De juiste contactgegevens vinden of contact opnemen met een bedrijf is hiermee een stuk eenvoudiger geworden. Met een mobiele app heeft uw organisatie een vaste plek op dit veelgebruikte apparaat. Daarbij heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van handige functies zoals pushberichten of koppeling met agenda en adresboek. Wilt u weten wat een mobiele app voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We onderzoeken graag met u hoe een mobiele app van waarde kan zijn voor uw organisatie.

WIJ WERKEN ONDER ANDERE MET DE VOLGENDE TECHNIEKEN EN SYSTEMEN

Een passende mobiele app

Mobiele apps zijn er in veel variaties. Bent u op zoek naar een mobiele app met eenvoudige functies, die op elk model smartphone functioneert? Moet de app beschikbaar zijn voor zowel tablet als smartphone? We bespreken graag uw wensen met u en leggen u helder uit welke opties u heeft om een goed passende mobiele app te laten maken.

WIJ VOORZIEN UW APPĀ ONDER ANDERE VAN DE VOLGENDE FUNCTIONALITEITEN

Coupons
Social media
Nieuwsfeeds
Webshop
Routebeschrijving
Formulieren
Loyalty
Statistieken

Meer weten?

Wilt u weten of een mobiele app laten maken van toegevoegde waarde is voor uw organisatie? Maak een afspraak en we bespreken samen de mogelijkheden.

Neem contact met mij op