Skip to content

Website content passend bij uw verhaal

Aantrekkelijke websiteteksten

Bij het schrijven van uw websiteteksten zijn er meerdere factoren van belang. De teksten moeten aantrekkelijk zijn om te lezen en aansluiten bij het doel van de website. Daarnaast moet een websitetekst snel scanbaar zijn, gericht zijn op de juiste zoekwoorden en een visueel aantrekkelijke opmaak hebben.

Opzet van uw websiteteksten

Voordat een tekst geschreven wordt, moet er bepaald worden wat er met de tekst bereikt moet worden en wat de tekst moet uitstralen. Dit moet overeenkomen met het doel en de opzet van de website. Naast de inhoudelijke boodschap is de structuur van uw website van groot belang bij de opbouw van de tekst. In een goede websitestructuur springen de belangrijkste teksten direct in het oog.

Statische en dynamische content

Een website is vaak opgebouwd uit een combinatie van statische teksten, zoals productpagina’s of landingspagina’s en dynamische content, zoals nieuwsberichten of een blog. Het toevoegen van nieuwsberichten of een blog maakt uw website aantrekkelijk en actueel. Dit draagt bij aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Centrale plek in uw online communicatie

Een goed doordachte website speelt een centrale rol in uw online communicatie. Er ontstaat een logisch verband tussen uw website, social mediakanalen en overige online berichten. Een goed doordachte website heeft hiermee meer waarde. Het draagt bij aan het succes van uw totale (online) communicatie.

VOOR AANTREKKELIJKE WEBSITETEKSTEN LETTEN WIJ ONDER ANDERE OP

Doel
Zoekwoorden
Scanbaarheid
Doelgroep

Meer weten?

Wilt u eens praten over hoe uw verhaal online beter uit de verf kan komen? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden graag met u!

Neem contact met mij op