Skip to content

Uw website bijhouden zo efficiƫnt mogelijk

Ondersteuning die past bij uw vraag

Wanneer u graag zelf uw website wilt beheren, is het fijn als dit zo efficiƫnt mogelijk kan. Vaak zijn het kleine dingetjes en handigheidjes die u even moet weten, die het bijwerken van uw website een stuk eenvoudiger maken. In een korte training kunnen wij u deze vaardigheden leren. Ook kunnen wij u tips geven over het schrijven van teksten, hoe u hierbij kunt zorgen dat ze direct zoekmachinevriendelijk zijn en hoe u ze op de juiste manier toevoegt op uw website.

Op maat training

Afhankelijk van uw wensen stellen we de inhoud van de training samen. Wilt u meer leren over Wordpress, SEO-teksten, onderhouden van een webwinkel of over interessante onderwerpen voor een blog? Afgestemd op uw huidige kennisniveau stellen we een training op maat voor u of uw bedrijf samen.

Ondersteuning wanneer nodig

Wilt u uw website zelf beheren, maar vindt u het een prettig idee om professionele ondersteuning achter de hand te houden? Dat is voor ons geen enkel probleem. In de vorm van een strippenkaart schakelt u ons in wanneer u er zelf niet uitkomt. Zo werkt u met een zeker gevoel aan uw website en voorkomt u tijdverlies wanneer u er even niet uit komt.

Meer weten?

Heeft u interesse in een training voor het onderhouden van uw website of wilt u ondersteuning hierbij? Wij bespreken de mogelijkheden graag met u!

Neem contact met mij op