Skip to content

Online promotie om uw bedrijf een boost te geven

Uw online communicatie een boost geven

Wil u een actie, vacature of bedrijfsnieuws extra onder de aandacht brengen? De mogelijkheden van online promotie hiervan zijn eindeloos. Wij helpen u graag tot de een keuze te komen die het best past bij uw wensen, organisatie en budget.

Brede keuze aan online promotie

Betaalde resultaten in zoekmachines of op social media, inschakelen van bloggers of vloggers, banners op websites of mobiele apps of video-advertenties; de mogelijkheden voor online promotie zijn eindeloos. Afhankelijk van uw doelstellingen en uw organisatie gaan we op zoek naar de best passende middelen.

Meetbaar resultaat

Bij voorkeur zetten we de online promotie in eerste instantie op kleine schaal in. Doordat wij zeer nauwkeurig kunnen monitoren welke middelen echt tot het gewenste resultaat leiden, kunnen we snel bijsturen: de campagnes die goed lopen breiden we uit, de campagnes die niet succesvol zijn beƫindigen we. Zo zorgen we dat tijd en geld op de juiste manier ingezet worden.

WIJ BOOSTEN UW ONLINE COMMUNICATIE ONDER ANDERE VIA

Social media
Blog
Advertenties
Zoekmachines

Meer weten?

Wilt u extra online aandacht voor uw organisatie of een specifiek onderwerp? Neem contact op, we bespreken graag de mogelijkheden.

Neem contact met mij op