Skip to content

Foto & video voor de juiste uitstraling

Uw organisatie goed in beeld

De eerste indruk van een website wordt binnen enkele seconde gemaakt. Daarom is het gebruik van goed en passend beeldmateriaal van groot belang. Een grafisch aantrekkelijke website valt op. Het bepaalt hoe uw website en daarmee uw organisatie overkomt.

Steeds meer nadruk op beeld

Dankzij grotere schermen, techniek die steeds toegankelijker wordt en snellere internetverbindingen, wordt het steeds makkelijker om beeld of video op uw website te plaatsen. Ook de kosten van het maken van foto- en videomateriaal zijn aanzienlijk gedaald. Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden en is daarom een krachtig communicatiemiddel. Wij adviseren onze klanten om aandacht te besteden aan goed beeldmateriaal en indien mogelijk video’s.

Welke indruk wilt u achterlaten?

Bij het ontwikkelen van beeldmateriaal staat centraal wat u ermee wilt bereiken en welk indruk u wilt achterlaten. Samen bespreken we de opties en kiezen de best passende uit. We werken hierbij, wanneer nodig, samen met verschillende partners op het gebied van vormgeving, fotografie en video.

DE ONLINE UITSTRALING VAN UW ORGANISATIE VERZORGEN WIJ ONDER ANDERE MET

Foto
Video
Beeldmateriaal
Vormgeving

Meer weten?

Wilt u uw website een grafische facelift geven of de mogelijkheden voor het gebruik van beeld en video voor uw organisatie bespreken? We komen graag bij u langs!

Neem contact met mij op